Ak máte chuť na jar prirodzene posilniť zdravie, klíčky mungo fazuľky sú na to výborné. Chrumkavé a sladkasté ako svieži hrášok…Nakličovanie fazuliek mungo foto: Anna Halajová Moja mama je zlepšovateľka. Často má veľa ...
Zima je vo svojej polovici. Pomaly sa nám začínajú míňať jesenné zásoby, čerstvej zeleniny a ovocia je už menej, a preto si môžeme doplniť chýbajúce vitamíny aj čerstvou petržlenovou vňaťou , žeruchou, či klíčkami. Jednoduché ...
Nie je tomu tak dávno, kedy sa ovocie v kuchyni využívalo častejšie a bolo súčasťou nielen sladkých, ale aj mnohých slaných jedál. Inšpiráciou pre tento recept bola návšteva akcie Deň Jablka v Ladzanoch, kde som mala možnosť ...
Pondelkové rána nemusím... vstáva sa nám horšie, všetko je akési spomalené, naskočiť do zvyčajného kolobehu vyžaduje skutočný výkon... Preto ak sa dá, desiatu nachystám už v nedeľu, v nádeji, že zmenším povíkendový chaos. ...
1. miesto za marcový recept a odmenu v podobe darčekovej poukážky na nákup biopotravín v hodnote 10€ v BIO obchode Malý princ v Trenčíne alebo cez www.bio-obchod.sk získava Jela Maliariková za vegánsky "Cícerový guláš". ...
Aj Vás trápi každodenná otázka: Čo dnes uvariť? Poďte spolu s nami objaviť zdravé recepty plné prírody.Čo idete dnes variť? Čo Vám chutí? Máte dobrý tip na zdravé a chutné jedlo? Podeľte sa oň ...Najzaujímavejšie a najlepšie ...
Výborný, "hrnčekový" koláč s polevou...Potrebujeme: Jablkový zákusok foto: Zuzka Gallayová NA CESTO 2 BIOvajcia 3/4 šálky hnedého cukru 1 vanilkový cukor 1/2 šálky oleja 1,5 šálky BIOmlieka 1 šálka kukuričnej múky 1 ...
Nová správa Francúzskej agentúry pre bezpečnosť potravín (AFSSA) zistila, že biopotraviny sú lepšie a obsahujú menej pesticídov a nitrátov, ktoré sú spájané s výskytom zdravotných problémov, vrátane cukrovky a Alzheimerovej ...
Sladké alebo slané konopné lokše Slané: Teplé lokše štedro potrite konopným olejom a osoľte.Sladké: 1 šálku nelúpaných konopných semienok pomeľte na mlynčeku na mak s 1 šálkou kryštálového cukru. Teplé lokše potrite konopným ...
Ochutnali ste niekedy v živote keltýš? Kamarát Rado nám posunul tento zaujímavý recept aj s fotodokumentáciou postupu... Hmmm, do zlatista upečený keltýš, čerstvo vytiahnutý z rúry vyzerá neodolateľne, čo poviete? Ďakujeme za tip na ...