BIO spotrebiteľ

Recepty, zdravá výživa

Šošovicový guláš,  foto: Zuzka Gallayová

Sýta večera po návrate z výletu

  Zuzana Gallayová   1 reakcia

„Kam pôjdeme zajtra?“, pýtajú sa Vaše deti... Prázdniny v plnom prúde a okolo nás toľko nenavštívených miest! Domáce práce prepnite na minimálny režim a tešte sa z každej chvíľky. Jesť síce treba, ale varenie nemusí zabrať ...


Kancelársky šalát,  foto: Zuzka Gallayová

Kancelársky šalát

  Zuzana Gallayová   2 reakcie

Leto v plnom prúde, prehriata kancelária, pár hodín práce pred nami ... pár minút a pripravili sme si šalát priamo v kancelárii.Kancelársky šalát Pre Vás a kolegynku potrebujete: 1 šálku BIO špaldových zŕn 3 hrušky 1 lyžicu ...


Zdrave recepty na Veľkú noc

  Zuzana Gallayová

K Veľkej noci patria rôzne jedlá z vajec a šunky, veľkonočný baranček či iné dobroty. Ak máte chuť rozšíriť tradičnú ponuku o niečo zdravé a chutné, ponúkame Vám recepty na brokolicovú nátierku a pšenové guľôčky.PŠENOVÉ ...


Rajčinová polievka,  foto: Zuzka Gallayová

Rajčinová polievka

  Zuzana Gallayová   2 reakcie

Potrebujeme: olej cibuľa soľ hl. múka rajčinový pretlak bobkový list nové a čierne korenie závarka a) špaldové vločky BIO b) pohánková lámanka BIO c) špaldové ...


Špaldoto,  foto: Zuzka Gallayová

Špaldoto

  Zuzana Gallayová

Potrebujeme: 500g špaldové kenoto zelenina (mrkva, hrášok, kukurica, brokolica) soľ olej bazalka syr na posypanie Postup: Kenoto prepláchneme, vložíme do hrnca so studenou vodou. Osolíme, pridáme kvapku oleja a varíme pod ...


Palacinky,  foto: Zuzka Gallayová

Pohánkové palacinky

  Zuzana Gallayová

Potrebujeme: 1l mlieka 2 vajcia pohánková múka BIO soľ (štipka) olej PLNKA: jablká, med, orechy, škorica a suš. hrozienka POLEVA: 2 biele jogurty, 1 vanilkový cukor Postup: Z mlieka, vajec, múky a soli pripravíme palacinkové ...


Cestovinový šalát,  foto: Zuzka Gallayová

Cestovinový šalát s cícerom a zeleninou

  Zuzana Gallayová

Potrebujeme: 1 špaldové vretienko BIO 100 g cícer BIO zelenina ( paprika – rôzne farby, rajčiny, uhorka, cibuľa) olej soľ bylinky biely jogurt Postup: Cícer cez noc namočíme. Potom uvaríme. Cestoviny tiež uvaríme. ...


Pšenový nákyp,  foto: Zuzka Gallayová

Pšenový nákyp

  Zuzana Gallayová

recept upravený podľa Anny Micalovej – Česká BIO Kuchařka, Fontána 2001Potrebujeme: 100 g pšeno BIO 250 g tvaroh 2 vajcia 3 lyžice oleja 4 lyžice medu (podľa chuti) hrozienka slnečnicové semienka škorica Postup: Pšeno ...


Pagáčiky 2,  foto: Zuzka Gallayová

Sezamové pagáčiky

  Zuzana Gallayová

(Receptár Klubu BIO-Papa v Trenčíne)Potrebujeme: 250 g celozrnnej BIO špaldovej múky hladkej 250 g netučného tvarohu 250 g hery 1 lyžičku rasce 2 žĺtka (bielka použijeme na potieranie) štipku soli sezam Postup: Všetko ...


Pohánkové palacinky,  foto: Zuzka Gallayová

Senzačné palačinky

  Zuzana Gallayová   1 reakcia

Prázdniny, pohoda, oddych, výlety.. ponúkame niečo jednoduché pre maškrtné jazýčky. Potrebujeme: 300 g pohánkovej múky (alebo viac, podľa počtu maškrtníkov) 1 väčšie vajce mlieko štipku soli olej domáci jahodový ...


BIO magazín

Najčítanejšie v rubrike



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií