BIO spotrebiteľ

Biopotraviny a ekoprodukty v Košiciach

12.06.2006 16:21
Obchodov so širokou ponukou biopotravín, prírodnej certifikovanej kozmetiky a ekologických čistiacich prostriedkov je na Slovensku ako šafranu. O to viac človeka poteší návšteva predajne, kde nájdete nielen toto všetko, ale aj skvelý kváskový chlieb a pečivo z biomúky a navyše usmievavý, oduševnený personál pripravený Vám kvalifikovane poradiť. Taký pocit som mala pri návšteve predajne Biotrend v Košiciach.
Ľudia so záujmom o biopotraviny nájdu v predajni Biotrend asi úplne všetko, čo by ich mohlo napadnúť, okrem čerstvej zeleniny a ovocia, konkrétne:
Biopotraviny - Košice, predajňa Biotrend
predajňa Biotrend v Košiciach
  • chladené výrobky ako tofu syry, seitan, tempeh, rôzne druhy nátierok a nárezov, sójové dezerty, biomargarín;
  • bezlaktózové mlieko a mliečne výrobky , ryžové a sójové bionápoje, ovocné biošťavy, biovína, biojabĺčkovicu, medovinu;
  • celozrnné cestoviny, múky, vločky, zrná, strukoviny, kaše a krupice;
  • omáčky, kečupy, dressingy, biobujóny;
  • biodelikatesy ako biouherák, horčice, karobové a arašidové nátierky, džemy, biomed;
  • bylinné, ovocné, čierne a zelené biočaje;
  • biokoreniny, zeleninové a bylinkové koreniace zmesi bez glutamanu sodného;
  • sušené ovocie, orechy a sladkosti.


pohľad do predajne
pohľad do predajne
Široká je aj ponuka prírodnej certifikovanej kozmetiky – značky Weleda a dr. Hauschka uspokoja aj najnáročnejších zákazníkov. Milovníkov vôní potešia rastlinné mydlá Savon du Midi z Provance, ručne vyrábané v malých manufaktúrach, s blahodárnymi účinkami na pokožku.

V obchode Biotrend nechýbajú ani ekologické čistiace prostriedky do domácnosti značky ECOVER. Sú vyrábané na báze minerálnych látok a rastlinných zložiek, ktoré sa rýchlo rozkladajú pri minimálnom zaťažení životného prostredia. Ich ekologická kvalita je daná starostlivým výberom zložiek z obnoviteľných zdrojov:

  • vhodných pre citlivú pokožku
  • s najvyššou biologickou rozložiteľnosťou
  • s veľmi nízkou úrovňou toxicity pre život vo vode


kváskové pečivo
kváskové pečivo
ECOVER netestuje svoje výrobky na zvieratách – ani použité zložky. Namiesto toho používa alternatívne metódy. Plastové fľaše, etikety a uzávery sú 100% recyklovateľné. ECOVER figuruje vďaka k svojmu prínosu k ochrane životného prostredia na čestnej listine 500 vybraných firiem OSN.

Najväčším lákadlom do predajne Biotrend je ale pravdepodobne denne čerstvý kváskový chlebík a pečivo (o prednostiach kváskového chleba sa dočítate na stránkach spoločnosti ALBIO ) z BIO špaldovej a ražnej celozrnnej múky.

Chlieb, žemle a tyčinky sú posypané tekvicovými alebo slnečnicovými semienkami a ovsenými vločkami a chutia priam neodolateľne :-).

O tom, že chlebík chutí aj Košičanom, svedčí aj vyše 600 kusov predaných za mesiac.

Biotrend - team
Biotrend - team
Na záver už len dodávam, že tento článok nie je platená reklama :-).

Obchod Biotrend patrí medzi „top ten“ slovenské obchody v oblasti BIO nielen šírkou ponuky, ale aj poradenskými službami. Preto s radoťou o tomto sympatickom obchode informujeme a pozývame Vás na nákup alebo len tak si posedieť v príjemnom prostredí pri šálke biočaju alebo lahodnej biokávy.

A usmievavému tímu Ing. Petra Popovca držíme moc palce, aby čoraz širšou ponukou biopotravín a ekovýrobkov mohli uspokojiť čoraz viac zákazníkov. Pre zdravie a pre prírodu, pre krajší svet...

Predajňa Biotrend

Predajňa Biotrend sa nachádza v pasáži na Hlavnej ulici č. 25, s prístupom z pešej zóny a tiež z ulice Orlia, kde je možné parkovanie.

Otváracie hodiny:
po – pi: 8:00 – 18:00
so: 9-00 – 13:00
E-mail: biotrend@biotrend.sk
web: www.biotrend.sk





Hodnotenie: 66.6%, 12 hlasov Ako veľmi sa Vám páči tento článok? Dajte mu svoj hlas.

Klaudia MedalováOd roku 2001 pracuje v Centre environmentálnych aktivít ako koordinátor aktivít na podporu rozvoja ekologického poľnohospodárstva. Stála tiež pri zrode klubu priateľov ekologického poľnohospodárstva Klubu BIO PaPa v Trenčíne.

Diskusia: Biopotraviny a ekoprodukty ...

    Zdravím. Ja som v tomto obchodíku ešte nebola, lebo bývam ďaleko od Košíc, ale manžel tam pracuje, tak som ho už "vyslala" na nákupy, keďže máme doma polročnú dcérku a veľmi mi záleží na tom, čo papá, takže sa úprimne teším, že takýto obchodík existuje a držím palce, aby úsilie všetkých, ktorí sa pričinili o jeho vznik bolo odmenené nielen vysokou predajnosťou, ale hlavne úsmevom zdravých a veselých detí...
    stanislavka   Reagovať
     
    0
     
    0

    Re: Biopotraviny a ekoprodukty v Košiciach

    Dobry den ,zhanam bezlaktozove potraviny aj sladkosti alebo hoc co co existuje pre moju 3rocnu dcerku vedeli by ste mi zaslat co vsetko u vas zozeniem aj cenovo? dakujem
    Kika   Reagovať
     
    0
     
    0



Pridať názor na článok





BIO magazín

BIO obchody



Najčítanejšie v rubrike



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií