Otília
Re: Aloe vera s rakovinotvornými éčkami
Ja aj celá moja rodina na detoxikáciu organizmu používa Calli čaj a na výživu celý rad výrobkov Sunrider už 10 rokov. Žiadne prídavné, konzervačné a iné látky - čiste koncentrované bylinné zmesy zostavené
v zmysle päťtisícročnej tradície čínskej medicíny. Vrele doporučujem namiesto výrobkov novovznikajúcich rôznych firiem.
Re: Re: Aloe vera s rakovinotvornými éčkami
Dobrý deň,
viete mi odporučiť kde kupujete tento čaj?? Lebo ja ho nikde na internete neviem zohnať...a aj jeho približnú cenu.
Ďakujem pekne za odpoveď, i keď vy ste o ňom písali už dávno.
Re: Re: Re: Aloe vera s rakovinotvornými éčkami
Zdravím Vás, Zuzana
Ak sa chcete zbaviť hocijakej choroby alebo problému, musíte najskôr liečiť svoje telo vnútorne - detoxikovať ho a zároveň regenerovať. A čo najdôležitejšie: hrubé črevo, ktoré je zárodkom všetkých chorôb - od prechladnutia až po nádorové ochorenia. Na tento úkon stačí jediný produkt: Aloe vera koncentrát 99.5 %-tný, ale len zn. Dr. Egrt. (Na túto značku nedám dopustiť). Tento koncentrát je ocenený 5 certifikátmi a schválený Ministerstvom zdravotníctva ČR.
Keď budete piť 1x denne, samozrejme riedený vodou-do 2dcl pohára (lebo je fakt silný 99.5 %-tný) - najlepšie nalačno, na vlastnej koži zažijete zázraky. Budete sa cítiť omnoho lepšie. Pretože je to taký "všeliek". Lieči všetko, kam tečie, pričom sa 90 % vstrebe - čo je úžasne, a tak pomáha aj vnútorným orgánom, pokožke (no proste všade, kam sa dostane).
Bližšie na
www.dobryshop.eu/1988 alebo na
www.dregrt.net a do kolónky voucher (kód) napíšte: 54633363
Vrelo doporučujem. Za vyskúšanie človek nič nedá. Zdravie je prvoradé. A cena je úplne prijateľná.
S pozdravom
Bc. Monika Vršánska
poradkyňa v oblasti výživových doplnkov a zdravotnej kozmetiky
Re: Re: Re: Re: Aloe vera s rakovinotvornými éčkami
Pekná REKLAMA a nesmierne drahá. Mexické výrobky schválené zdravotníkmi v čechach sú lacnejšie... a omnoho lacnejšie.
Reagujem na Otiliu.
Aloe vera vziadnom pripade neobsahuje to, co ste napisali vo svojom prispevku. Pridavne latky su zrejme dodane do produktu z aloe, ktory uzivate. Kyselina citronova nie je rakovinotvorna latka a nesposobuje alergie. Je to prirodna, neskodna latka pochadzajuca z cytrusovych plodov, ktora sa uziva ako antioxidant v potravinarskom priemysle. Pravdepodobne ste nasla na internete jednu z mnohych chybnych tabuliek, alebo zoznam Eciek, ktore obashuju kopec nepresnosti. Neviem, aky vyrobok pouzivate, ale existuje aj vyrobca, ktory pouziva iba prirodne prisady na konzervovanie aloe stavy.
Je úplne normálne, že každý takýto produkt musí obsahovať konzervačné látky, pretože pri dlhom prevoze a skladovaní by sa pokazil skôr, ako by sa dostal na pult. Tí výrobcovia, čo tvrdia, že žiadne éčka nepoužívajú jednoducho klamú a zavádzajú verejnosť.
Ale tie éčka, ktoré ste vy uviedli rozhodne nie sú rakovinotvorné, sú to normálne látky, ktoré povoľuje potravinový kódex a Úrad verejného zdravotníctva, sú to schválené prídavné látky do potravín, takže nemusíte robiť žiadnu paniku.
Prave tie konzervanty reaguju dalej v nasom organizme na rakovinotvorne latky. Ja som si tiez na jarnu detoxikaciu kupila stavu z aloe vera a po precitani konzervantov ju teda urcite pit nebudem. Radsej si na internete vyhladam nieco bez konzervantov. Skusim,ci nenajdem nieco u firmy, co osetruje svoje stavy tzv.paskalizaciou, co je zbavenie stiav mikroorganizmov tlakom.
Áno, všetky sú odsúhlasené a schválené. Lenže za aký čas. Chemikálie sú chemikálie na niektoré reagujú orgány hneď, a na niektoré až po rokoch.
A druhá vec je kombinácia tých éčok - skúste do fľaše c.coly light hodiť cukrík mentos, a uvidíte divadlo(výbuch)... A je to schválené...
Éčka označujú aj niektoré vitamíny, antioxidanty a prírodné látky(vlákniny,farbivá...) - to je o.k. netreba sa ich všetkých báť.
Konzervanty ničia organizmus človeka, pretože bránia bunkám v ich regenerácii (množení). Zastaviť život - je to úlohou konzervantov nie?
hodil som mentosku do flase od c.coly a nic. lezi si kludne na spodku flase a ziaden vybuch. tak tu netarajte somariny.
ale cola musi bit light od firmi coca cola 100percent odskusane flasa explodovala
Ten výbuch v coca-cole nenastane kvôli éčkam, ale kvôli fosforu. Prečo je fosfor v cole povolený je aj pre mňa záhada.
Ja som si kúpil Aloe Vera 99,93% šťavu a žiadne éčka tam nie su. Ako konzervačné a antioxidačné látky uvádzajú iba prírodné látky a enzýmy.
MUDr.Lant: mrkni sem: http://www.hoax.cz/cze/index.php?action=hoax_detail&id=624
podotykam, ze kolu nemusim, eckam sa vyhybam...
Ja tiež poznám a užívam aloe bez éčok.
Aloe bez "éčok" neexistuje, ide len o to, ako sa v zložení vyjadria pomocné látky a či sa na obale vôbec vyjadria. Každá látka má totiž popri svojom preferenčnom názve aj synonymá alebo označenia kódom E, t.j. známe éčko. To, že je niekde E však ešte vôbec neznamená, že je to škodlivé.
Chcem len poveda», ľe existuje aj aloe bez chemickej konzervácie. Ja sama ho uľívam a aj distribuujem. Táto firma konzervuje aloe gel čisto prírodnými látkami získavanými z citrusových plodov a rastlín. Má aj patent na studenú stabilizáciu gelu, aby naň nepôsobili vysoké teploty, pri ktorých by sa veµa vitamínov zničilo. Certifikáty, ako KÓ©ER a Islamská certifikačná peča» svedčia o tom, ľe tieto výrobky naozaj nesmú obsahova» ľiadne chemické konzervačné látky a ani alkohol. Musia spĺňa» prísne kritériá kvality a čistoty, inak by tie pečate nedostali. Pokiaµ sa chce človek detoxikova», mal by si dobre rozmyslie», čo do seba dáva, aby si neublíľil viac ako pomohol.
dobrý den kde se dá zohnat to kvalitní aloe vera dekují
Dobrý deň. Kvalitné aloe vera vyrába spoločnosť Forever Living products, ktorá aloe pestuje na vlastných plantážach. Aloe je zbierané ručne a spracované do niekoľkých hodín, aby sa v nom zachovali všetky živiny. Aloe vera sa stabilizuje zastudena, aby sa zachovali všetky nutričné hodnoty. Ak by ste mali záujem o viac informácií kludne ma kontaktujte na mail bohacova.monika2@gmail.com
Mili Franto
ked tak obhajuješ úrad verejneho zdravotníctva, spýtaj sa ich prečo povolili niečo tak škodné ako Cocacolu v na školách, mliečne výrobky (ťažký alergen) pod zámienkou riešenia osterporózy, ďalej presoléné ľadviny likvidujúce jedlá v reštauráciach a školských jedálňach, Sladké múčne jedlá v družinách a fajčiarske prostredie v reštauráciach.Prečo berú plat a dovolia používeť tak zdravotne prekročenú normu?
Už ďalej ani nepíšem, lebo by ma z úradu verejneho zdravotníctva rozhodilo. Z naších daní vyštudovaní ludia vykonávaju prácu proti nám. Hamba tomuto úradu.
Len hlavne nebud naivka, že zakonzervuješ Aloe bez chemie. Ivan
Kika napíš prosím ťa presné zloženie a presné názvy všetkých látok z Aloe Vera šťavy, ktorú distribuuješ. Ptom sa môžeme baviť ďalej.
Juro si nejaký moc múdry. Ty vyrastáš v skleníku? Ty nič neješ ani nepiješ? Vo všetkom, čo dávame do úst, je chémia. Dokonca samotná zemina, v ktorej sa pestujú plodiny je už prechemizovaná. A tí, ktorí užívajú aspoň aké také doplnky výživy aspoň niečo robia pre posilnenie a prevenciu. Hlavný problém je v našich hlavách, lebo všetko sa to začína od nášho postoja k veci a od myslenia. Všade vo vyspelých krajinách je normálne, že sa rozumní ľudia kŕmia aj potravinovými doplnkami, ale našinec sa spolieha iba a len výlučne na lekára. Má vysoký tlak - prásk- bachne si tabletky, ale stravu, pohyb a hlavne myslenie nezmení. Tu sa to celé začína. Každý si vyberie to, čo mu vyhovuje a na čo mu siaha jeho rozpočet. A nerozoberajme to, čo obsahujú nejaké prípravky. A okrem toho, každá potravina dokonca aj pre malé bábätká obsahuje nejaké tie konzervačné látky. Lebo sa už pomaly všetko dováža a nič by tú prepravu nevydržalo.
Kika to aloe je z Foreveru??? Poznáme, To je drink a mojim deckám to vôbec nechutilo. Poznám aj lepšie, ale nie je z lekárne. Dostala som sa k tomu cez moju kamošku.
Dobry den,ja by som chcel nejake kvalitne aloe vera na precistenie organizmu od vsetkeho aby sa to dalo dlhodobo pouzivat zapcha,hnacka,naduvanie pecen, oblicky aby tam neboli skodlive latky farbiva poprosim napiste mi to na mail dakujem pekny den zelam.
Žiadna potravina, ktorá obsahuje enzýmy, nemôže byť bez benzoanu sodného. Prečo??? Lebo táto konzervačná látka ich udrží také aké majú byť. Bez neho by sa stalo to, že by sa enzýmy v aloe gele zničili.
ahoj kika máš úplnú pravdu asi sme v jednej spoločnosti. ľudia ani nehľadajú riešenie na svoje problémi, len sa vyhovárajú . ten obsah benzoanu je tak zanedbateľný, ved jedia aj horčicu a tam im to nevadí však? ja užívam aloe 7 rokov a dostala osm sa z problémov, ktoré klasická medicína nevedela vyriešiť. samozrejme si veľmi vážím lekárov a ich vedomosti, ale sú choroby ktoré môžeme riešiť aj takouto cestou.jasné že ľudia hned hovoria-ide im o obcho-ale o čo ide farmaceutickým firmám? ved za všetko sa platí! keby sme sa mali riadiť podľa toho, aby potraviny neobsahovali žiadne konzerv.látky a pod. tak by sme umreli od hladu! ved ľudia na to ai nemysli, koľko myší a potkanov a švábov sa premáva v múke, z ktorej pečú chlieb a pd?! som teda asi tvrdá ale je to tak.Kika napísal:
> Chcem len poveda», ľe existuje aj aloe bez chemickej
> konzervácie. Ja sama ho uľívam a aj distribuujem. Táto firma
> konzervuje aloe gel čisto prírodnými látkami získavanými z
> citrusových plodov a rastlín. Má aj patent na studenú
> stabilizáciu gelu, aby naň nepôsobili vysoké teploty, pri
> ktorých by sa veµa vitamínov zničilo. Certifikáty, ako KÓ©ER a
> Islamská certifikačná peča» svedčia o tom, ľe tieto výrobky
> naozaj nesmú obsahova» ľiadne chemické konzervačné látky a ani
> alkohol. Musia spĺňa» prísne kritériá kvality a čistoty, inak
> by tie pečate nedostali. Pokiaµ sa chce človek detoxikova», mal
> by si dobre rozmyslie», čo do seba dáva, aby si neublíľil viac
> ako pomohol.
Urcite je v prvom rade dolezite podrobne preskumat ale veru aj vyrobcu!Je vela vyrobcov ale ci kazdy vyrobca splna to co vravi ze moj vyrobok je 100%?Ked to tvrdi vyrobca tak on musi splnat urcite kvalitne smernice ktore su potvrdene nezvislim institutom Feseniusom kvality ktory skuma aloe od pestovania az po vyrobok!Preto sa pytam ci kazda ma aloe pecat kvality?Pecat pravej aloe ma kazdy vyrobca-IASC!Pokial Fresenius potvrdi kvalitu vyrobku tak sa mozeme chvalit ze mam 100%kvalitu aloe pretoze tento institut je velmi prisny a kazdy si moze preverit kolko schvali vyrobkov a tie vyrobky ju musia mat viditelne na sebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak je! A tak to je zo vsetkymi produktami a firmami. Kvalita je rozhodujuca a to si neuvedomuju alebo podcenuju mnohi. Potom sa cuduju, preco im nieco nepomoze, ved poculi, ze je to ucinne!
Mne rastie aloe doma v kvetinaci, takze ju mam stale cerstvu, ale potreboval by som nejake recepty (vyskusane), na sposob uzivania. Ak take nieco mate alebo viete ako na to, podelte sa prosim.
ja poznam vybornu aloe veru v sumivych tabletach. jedinou konzervacnou latkou je kyselina citronova. a chuti uplne v pohode aj deckam. hodis rano nalacno jednu tabletu do 2dcl vody a za 3minuty mozes pit. jedna tableta obsahuje 250mg aloe (50ml 99% aloe vera gelu) a 60mg vitaminu C. Spracovava to aj vyraba jedna svedska firma so vsetkymi certifikatmi. tablety su balene po jednej vo vakuovych obaloch (vode odolnym) a v krabicke je ich 30, co zodpoveda 1,5 litru aloe vera gelu. tym padom nepotrebujes miesto v chladnicke, ani ziadne benzoany proti kvaseniu. vezmes par tabliet do tasky a mozes mat aloe kdekolvek a kedykolvek
DOBRY DEN CITALA SOM VAS PRISPEVOK O ALOE A CHCELA BY SOM SA VAS OPYTAT NA ADRESU FIRMY OD KTOREJ BY SOM SI TO MOHLA OBJEDNAT .O TABLETKACH ALOE SOM ESTE NEPOCULA .MOZTE MI PROSIM NAPISAT AJ CENU.ZA ODPOVED DAKUJEM NAGYOVA PRAJEM PEKNY DEN.
Dobrý večer.
Áno existuje Aloe vera bez rakovinotvorných éčiek.
Od akej firmy máte toto Aloe čo spomínate?
Ja pracujem pre firmu Forever living products s Aloe vera.Je to jedinečná rastlinka, ktorá nám môže v rôznych ťažkostiach pomôcť.
Táto firma FLP má stabilizované Aloe vera ,čiže po zbere,čistení a vitlačenie šťavy sa musí do 4 hodín stabilizovať v nádržiach na určitú teplotu,aby neprišlo k znehodnoteniu gélu,ktorý je určený na pitie a výrobky s neho,napr.krémy a kozmetika.A keď že je stabilizované kvalitné oproti iným,musí mať konzervanty,ale prírodného charakteru.Chemicky nemôže byť upravené pretože všetky enzýmy,vitamíny by boli znehodnotené a také Aloe je potom zbytočne brať ,lebo nemá žiadne účinky.Ak budete mať záujem tak sa mi ozvite,rada Vám poradím. V tejto firme máme svoju lekársku komoru.Ak by bol nejaký problém môžme to riešiť cez naších lekárov.
S pozdravom Emily
tejto firme máme sviju lekársku komoru
D.deň, chcem len dodať, že som tiež kedysi robil Forever, a dúfal som, že som konečne našiel tú správnu firmu, ale odkedy som zistil, čo obsahujú krémy, lips, gél po holení, deodorant / triclosan, parabény/, atď. veľmi škodlivé látky pre organizmus, tak som ukončil spoluprácu. Nie je to všetko KOSER, ako to prezentujú. Ako môže dostať firma originálne pečate a prezentovať ich, ked ich výrobky obsahujú zdraviu škodlivé látky? Na trhu sú aj čisto prírodné produkty, len treba hľadať a čítať ich zloženie.
A vies o tom ze parabeny sa zislavaju sj napr z cucoriedok a ineho bobuloveho ovocia? Napr. Methylparaben vo vyrobkoch ktore spominas. ;-) treba sa pytat ak sa ti nieco nezda. V Sr a Cr je aj obrovsky lekarsky zbor a hromada odbornikov ktory vedia poradit.
Ano, je. Je vyrobené dľa princípov ayurvédy, vyrába ho firma Pukka. I látky ako je benzoan sodný, kyselina citrónová..móžu mať rastlinný póvod a tým pádom byť kľudne súčasťou bioproduktu. Seriózny výrobca, a aj predajca rád poskytne tieto údaje.
Martin
Neviem z akej firmy nakupujete Aloe Vera, ja užívam už 5.rok a výsledky sa ukázali. Je to na dlhšie rozprávanie. V krátkosti vyliečila som s tým cukrovku, alergiu, bercove vredy, melanóny-rakovina kože,vredy na maternici.Ak chcete vedieť viac, ozvite sa, odpoviem určite na vaše otázky,drahá Otília.S pozdravom Dagmar
Ešte užívate aloe? Môžte ma prosím kontaktovať na mail peta3022@azet.sk.
Dobry den. Prosila by som o nazov firmy alebo kontalt, kde by s si mohla kupit aloe bez chemie. Dakujem.
Kontaktujte ma : veeralrpartner@gmail.com
Re: Re: Re: Re: Aloe vera s rakovinotvornými éčkami
Dobrý večer viete mi prosím vás poradiť kvalitný aloe Vera gel?a v čom vám pomohol? dobré to je aj na štítnu žľazu? ďakujem za odpoveď.Gitka
Re: Re: Re: Re: Re: Aloe vera s rakovinotvornými éčkami
Dobrý večer, ja som užívala a vlastne stále užívam Aloe Vera Active Freedom na kosti a kĺby. Cítim sa lepšie ale určite treba užívať dlhodobejšie - nemôžete čakať zázraky po vypití jednej fľaše. Aloe Vera od firmy LR je skoro 100% koncentrát z dužiny listov bez obsahu aloínu /ktorý ma silné preháňacie účinky/ je z kvalitnej Aloe Vera Barbadensis Miller ktorá sa ekologicky pestuje v Mexuku. Aloe Vera prispieva k normálnej funkcii ciev, kostí, dobrý metabolizmus, normálnu funkciu nervového systému, imunitný systém. V ponuke je Aloe Vera s medom, broskyňová príchuť, so žihľavou a kolagénom. Všetky Aloe Vera majú obsah čistého Aloe Vera gélu okolo 90% a balenie je 1 liter. Viac liečebných účinkov vám môžem poslať na email ak máte záujem píšte mi na email : veeralrpartner@gmail.com a tu si môžete Aloe Vera aj objednať.
Dobrý deň.
Áno súhlasím s tým, že na trhu sa dnes predávajú produkty ALOE VERA veľmi dobre. Nájdeme ju v madracoch , ponožkách, v čistiacich prostriedkoch, nápojoch a dokonca aj v hygienických vložkách, čo je už ozaj na za myslenie .Treba si uvedomiť že je rozdiel medzi slovom s aloe vera a z aloe vera. Každá predložka má iný význam a keď sa nad tým zamyslíme, tak určite prídeme nato aj sami a nebudeme kupovať mačku vo vreci. Len na nás záleží čomu uveríme a ako sme informovaní. Určite keď sa rozhodnete pre užívanie AV gélu , výživových doplnkov, alebo kozmetiky, tak určite nie z lekárne /lebo certifikované výrobky by boli moc drahé a v lekárni by sa nepredávali / a ani od predajcov na trhu, lebo tu nie je kontrolovaná kvalita, chov a distribúcia / ale od stabilnej firmy, ktorá je na trhu už niekoľko rokov, má svoje plantáže , svoju výrobu aj distribúciu a tým je kontrolovaná až kým sa nedostane k zákazníkovi. Určite by mala mať Pečať kvality SGS INSTITUT FRESENIUS- ktorý pravidelne kontroluje , či produkt vyhovuje najvyšším požiadavkám kvality, a taktiež IASC (International Aloe Science Council): IASC je medzinárodný odborný zväz pre Aloe Vera, a pri kozmetických výrobkoch dermatest. Určite nie sme nikto taký bo***ý, aby sme kupovali lacné výrobky. Ak si toto jedno uvedomíme, tak máme vyhraté a najvyššiu kvalitu nakúpime za najnižšie ceny. Mám už 7 ročnú skúsenosť s výrobkami od tejto firmy a na Aloe Vera gély, výživové doplnky a produkty nedám dopustiť. Poliečili sme v rodine veľa chorôb, aj také, ktorým lekári už nedávali nádej. Milujem Aloe,, kráľovnú liečivých rastlín“. V prípade záujmu napíšte na e-mail, alebo zavolajte 0911 161 736.
Aký je Váš mail?
Podmienku najkvalitnejšieho Aloe pre mňa spĺňa firma Pukka. Produkt je v tmavej sklenenej fľaši, v Bio-kvalite, nepasterizovaný a bez chemických konzervantov. Neskúšal som ešte produkt firmy, ktorý predáva fa Palisades - neprišla mi od nich odpoveď, či šťava je pasterizovaná..
Dobry den, prosím vás odkiaľ si môžem objednať aloe vera značky Pukka?
Ďakujem
Aloe vera s rakovinotvornými éčkami
Myslím že v Amazone ho majú. V Vrne som ho kedysi kupoval v predajni Zdravý Živost na Lidickej ul.
Existuje čistý aloe vera gel aj s kúskami dužiny od firmy ************** Products. Ja som tento gel pila 4 mesiace aj so šťavou z čiernej reďkovky a počas užívania mi lekár zistil, že sa mi rozpustili žlčové kamene. Mám to zdokladované na SONO. Úspešne som sa vyhla operácii. A je to tak dodnes.
Waldnerová
ja som tiez vysolila nemalo eur za aloe vera gel od znacky forever vraj "bio" ked som ho otvorila ten pach mi dodnes ostal v nose po benzine srad neskutocny vypila som rano troska na obed som uz hnacky mala s potenim ruky na odpadnutie aj vecer som si dala myslela som si ze som zjedla nieco pokazene ale opak dneska rano mi bolo na odpadnutie nic som do seba nedostala uz nikdy viac ziadne aloe somariny jedine z lekarne a overene hlavne ze to reklamuju vsade ze bio a najlepsie!hnus to je!
Telo treba detoxikovať a nie len z vnutra, vela ludi pouziva chemizovanu kozmetiku z drogérie a cez pokozku man prechadzaju chemikalie do tela , cize je zbytocne aby sme sa vyzivovali zdravo!
Skuste aj vy kvalitnu prirodnu kozmetiku ALOE VERA
www.aloeverakozmetika.sk
Re: Aloe vera kozmetika
Telo treba detoxikovať a nie len z vnutra, vela ludi pouziva chemizovanu kozmetiku z drogérie a cez pokozku man prechadzaju chemikalie do tela , cize je zbytocne aby sme sa vyzivovali zdravo!
Skuste aj vy kvalitnu prirodnu kozmetiku ALOE VERA
www.aloeverakozmetika.sk
Re: Aloe vera kozmetika
Telo treba detoxikovať a nie len z vnutra, vela ludi pouziva chemizovanu kozmetiku z drogérie a cez pokozku man prechadzaju chemikalie do tela , cize je zbytocne aby sme sa vyzivovali zdravo! Skuste aj vy kvalitnu prirodnu kozmetiku ALOE VERA
www.aloeverakozmetika.sk
Dobrý deň v Produktoch Forever living su tieto zložky obsiahnuté ale nie su to tie chemické su vyrobené z extrakt ovocia ako su cernice skúste si prečítať na ich stranke
V prvom rade netreba kupovať tie najlacnejšie šťavy na trhu. Ako pri všetkom platí čím lacnejší produkt tým je menej kvalitný. Ja užívam aloe vera gél nie šťavu a je tu super prípadne ešte tabletky. Tu je celkom pekne spísané, čo všetko dokáže: <a href="http://www.zaujimavysvet.sk/aloe-vera-gel/">www.zaujimavysvet.sk</a>
Kontroluj Certifikáty a kontroly Garancie :-) . Pozri www.michael-svec.eu/lr-aloe-vera/ +421 919 036 153. Prajem krásny deň a teším sa na spoluprácou :-)
<a href="https://www.nutraceutics.sk/?utm_source=aff&utm_medium=aff&utm_campaign=dgt&a_aid=636ad06c22167&a_bid=cbb7cfc4">www.nutraceutics.sk</a>
Aloe vera s rakovinotvornými éčkami
Ahojte,
uz mesiac užívam aloe vera, kupila som si ho kvoli detoxikacii a s hrozou som dnes zistila, ze obsahuje benzoan sodny, sorban draselny a kyselinu citronovu, ktore su rakovinotvorne alebo sposobuju alergie....to nie je mozne!!
Existuje nejaky druh aloe vera, v ktorom nie su tieto nebezpecne konzervacne latky?
Dakujem za vsetky odpovede
Otilia
Reagovať