BIO spotrebiteľ

Diskusia k článku: Máte problémy s trávením?

1. Máte problémy s trávením?
    Trávenie už nie je len problém starších ľudí. Sedavý spôsob života, málo pohybu, stres a výdobytky civilizácie spôsobujú problémy s tráviacim traktom aj mladým ľudom. Aj malé deti majú často problémy s pravidelným a bezproblémovým vyprázdňovaním sa.
    A bez zveličovania môžem povedať, že ak prestanú poriadne fungovať črevá, nastupujú rôzne problémy, počnúc tými menšími, ale nepríjemnými (ako sú hemeroidy napríklad), ale neskôr môžu prísť...

Reagovať

2. Fajn ;-)

Veľmi užitočný článok. Len pivo by som rozhodne nepropagoval (málokto pozná zdravú mieru - je to zahrávanie sa so závislosťou na alkohole...).
    A odporúčam aj skorocelovú vlákninu (pre citlivé črevá).
    Jozef Neoral   Reagovať

0

0

Špalda

Len dodávam - nezabúdajme na špaldu. Je liečivá a dobrá na všetko. Výborne funguje aj v prípade problému s vyprázdňovaním.
    Klaudia   Reagovať

0

0

Čo všetko?

Je liečivá a dobrá na všetko. Na čo všetko?
    Max   Reagovať

0

0

Špalda - zázračné obilie

Viď článok http://www.biospotrebitel.sk/clanok/123-spalda-–-zazracne-obilie.htm kde je popísaných 17 predností špaldy podľa poznania ľudovej liečiteľky Sv. Hildegardy z Bingenu.
    Klaudia   Reagovať

0

0

Zaujimam sa o zdravu vyzivu.Mam 45 rokov,zaujal ma prispevok o vyprazdnovani,nieco skusim.Zrejme to budu tie psenicne otruby.Vdaka za zaujimave,poucne clanky. Zdravi Alica
    Alica   Reagovať

0

0

pšeničné otruby

S narastajúcim vekom a nedostatočným pohybom /ochorenie srdca a pľúc/ sa aj u mňa začali prejavovať problémy s vyprázdňovaním, ktoré som pred tým nepoznala. Vyskúšala som všetky rady od pohára vody nalačno cez Aloe až po psýlium, ale nakoniec som vždy skončila u prehánadiel, Teraz už 4. týždeň pridávam po troške otruby všade kde je to možné /polievky, omáčky, maslo, jogurt/ a skutočne to účinkuje.
      Reagovať

0

0

Skúste aj tie sušené slivky, mne veľmi pomohli.
    zuzi   Reagovať

0

0

po uzivani ciphinu mam silne hnacky a krce na bruchu poradte co je dobre
      Reagovať

0

0

problém

Dobry den.Mam uz asi tyzden bolesti zaludka a neviem si rady,nieco skonzumujem a hned to ide von fakt neviem aku dietu si mam zvolit.dakujem
    Lubo Rasinsky   Reagovať

0

0

otázka

chcem sa len opýtať kôli problémom so žálúdkom a trávením počas zjedenia potravy. Býva mi veľmi ťažko,chcela by som vedieť čo podporuje trávenie orkrem liekov.
    lucia   Reagovať

0

0

zapcha

mam 4.mesacnu dcerku este ju kojim a mame problem s vyprazdnovanim.Tri dni kaka a potom tyzden nic takto to ide uz dva mesiace.Jedla som susene slivky,jablcnu stavu aj potraviny s vysim obsahom vlakniny.Pomohlo to na tyzden a zase sme na tom istom.Poradte mi prosim co mam robit.Vetri ma pravidelne len to kakanie.Dakujem.
    beba   Reagovať

1

0

info

stale sa hovori o tom, ze je potrebne vela pit.rada by som pretovedela, ci je dobra aj cista voda ochutena citronom,iba cistu vodu nemam velmi rada, ale s citronom som si zvykla tiez pijem caje, zeleny, africky atd... samozrjme bez cukru

Jana
    jana   Reagovať

0

0

problem so stolicou

Dobry den.Mam 2 rocnu dceru a a uz davnejsie ma problemy so stolicou.Nevie sa mi vikakat aj 4-5 dni a ked uz zacne kakat,tak sa chitne stola,pevne sa ho drzi a snazi sa kakat,ale pritom sa az trasie a hrozne place.Su dni kaed tazko tiez kaka,ale neplace.Stale kaka len take tvrde bobky a malo kedy sa stane,ze vikaka normalne.Bere vseliake lieky,ale nic nepomaha co nam predpisala pani doktorka na gastre co chodime.Ma aj pruch na brusku,tak si myslim ci nahodou nekaka tazko aj kvoli tomu pruhu.Bola by som velmi rada,keby ste mi poradily co mam robit.
      Reagovať

0

0

mam problemsvyprazdnovanimajnapriek tomu že uživam Psilium -vlaknina avsetko ovocie ktore podporuje stolicu nemože to byt na psichyckompodklade vdaka
    ela   Reagovať

0

0

Pomôžte mi prosim vas :(

Pomôžte mi prosim vas :( ....mám 14 rokov a stále mám problemy s travením, žaludočné problemy....prosím napiste mi na e-mail, že čo mám robiť, čo mam jesť, ako sa mam pohybovať,a le hlavne ako často jesť, a čo je zdravé...ja moc malo jem a ani s ami moc nechutí, dakujem vám vopred, vážne prosám pomožte mi, bola som aj v nemoconi ale nič mi nezistili...prosiiim
    Alexandra   Reagovať

0

0

Pomôžte mi prosim vas :(

Pomôžte mi prosim vas :( ....mám 14 rokov a stále mám problemy s travením, žaludočné problemy....prosím napiste mi na e-mail, že čo mám robiť, čo mam jesť, ako sa mam pohybovať,a le hlavne ako často jesť, a čo je zdravé...ja moc malo jem a ani s ami moc nechutí, dakujem vám vopred, vážne prosám pomožte mi, bola som aj v nemoconi ale nič mi nezistili...prosiiim
    Alexandra   Reagovať

0

0

Pravidla fóra

• Diskujte slušne a k téme
  • Neurážajte iných diskutérov
  • Nezaťažujte ich reklamou
  • Ak niečo predávate využite inzerciu.

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií