BIO spotrebiteľ

Diskusia k článku: Šunka

1. Šunka
    Kto by nemal rád šťavnatý kus mäsa zvaný šunka? Málokto, okrem presvedčených vege-jedákov, odolá. A prosím presvedčených, aby ma nebili, možno ju mali radi, keď boli deti. Šunka – dusená, light, pizza šunka, toastová, šunka od kosti, Bio, hydinová. Ponuka je veľká, tak ako dnešná doba žiada, ale rozdiely priam priepastné.

Veľmi sa mi páčil článok JE LIBO ŠUNČIČKU? na BIO spotrebitel.cz o tomto kúsku lahôdky. Akoby autorka Jana Průšová písala aj...

Reagovať

2. aj my!!!

aj my chceme bio šunku!!!! :-) sem s ňou. prosím, prosím, prosím!
    luba   Reagovať

0

0

no teda, ja o bio sunke uz viem davno, ale este som ju v SR nestretla. Kupuje ju niekto niekde v BA?
    katarina   Reagovať

0

0

denne

Sunku, napriek k tomu ze je nezdrava jem takmer denne. Samozrejme nemyslim tu BIO,la eklasicku. O BIO som este nepocul, ale rad ju vymenim za tu beznu. Ta mi uz nejako prestava chutit a tusim mi aj skodi na zaludok.
    Atlet   Reagovať

0

0

šunka

Vážený čo sa týka dusenej šunky niet nad robenú ju vcelku. Môj recept je robený z karé aj z karmenádly.Postup je jednoduchý a to 1.5 kg mäsa 1dg sol 1.5dg rýchlosoly 1.5dcl vody.Sol rozmiešame vo vode a zalejeme mäso ktoré máme naložé tri dni pričom ho raz za 24 h.obrátime.Dáme do folie na ktorú nasypeme papriku alebo nahrubo zomleté korenie zabalýme a dáme do formy na šunku varýme 1.5h pri teplote 80 až85C.Dobrú chuť.
    gidko   Reagovať

0

0

Re: Šunka

Akurat, ze ta rychlosol je pekne svinstvo-karcinogenne(
    beeboob   Reagovať

0

0

Re: Šunka

Načo sú tieto informácie keď túto "Tuzexovú" BIO šunku neviem nikde na slovensku kúpiť ? Poraďte obchod vo východoslovenskom kraji napr. v Košiciach.

Ďakujem
    Miro   Reagovať

0

0

Pravidla fóra

• Diskujte slušne a k téme
  • Neurážajte iných diskutérov
  • Nezaťažujte ich reklamou
  • Ak niečo predávate využite inzerciu.

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií